Oecumenische adventsdienst in Brugkerk

LEMELE/LEMELERVELD – De Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld verzorgt op zondag 29 november een oecumenische adventsdienst in de Brugkerk in Lemelerveld. Voorgangers zijn ds. Georg Naber van de Brugkerk, ds Leon Eigenhuis van de Ichthuskerk en pastor Marga Klein Overmeen van de Emmanuel parochie. Muzikale inbreng is er van het koor Voices, onder leiding Mieke Bruins.

Het thema van de viering is ‘Kiemkracht is onstuitbaar’. In de kerk is plek voor maximaal dertig personen, maar de viering is ook te volgen via kerkdienstgemist.nl of parochielemelerveld.nl. Aan de viering is ook een goed doel gekoppeld.

Bijdragen voor kerstpakketten voor de minima in Lemele en Lemelerveld zijn welkom via banknummer: NL23RABO 012 08 48 643 ten name van SSK Lemelerveld. Aanvang is om 10.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.