Notariaat Salland haakt aan bij landelijke Testamentcheckdag

Gratis check; afspraak noodzakelijk in verband met corona

HEINO/WIJHE – Vrijdag de dertiende. Sommigen blijven het liefst de gehele dag in bed liggen om te voorkomen dat ze het onheil over zichzelf afroepen. Anderen trotseren het bijgeloof alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Tot welke categorie je jezelf ook rekent, het is de moeite waard om vrijdag 13 november naar Notariaat Salland te komen.

Met de locaties Heino (Marktstraat 9) en Wijhe (Villa Waterloo, Stationsweg 23-25) haakt Notariaat Salland namelijk aan bij de landelijke Testamentcheckdag. Sallanders krijgen 13 november de kans op een gratis testamentcheck. “We snappen dat je niet dagelijks bezig bent met je nalatenschap, maar het is goed om het af en toe even te laten checken. Soms kan veranderde regelgeving aanleiding zijn voor een aanpassing. Soms is de persoonlijke situatie gewijzigd. Hoe dan ook, laat ons even kijken hoe het er voor staat”, aldus Marjon van der Werf, een van de partners van Notariaat Salland. Ze roept de belangstellenden op om een afspraak te maken voor kantoor Heino (0572 39 22 33) of kantoor Wijhe (0570 56 13 24). Notariaat Salland zorgt dan voor een planning die volledig rekening houdt met de nieuwste coronarichtlijnen. Wie in verband met COVID-19 liever niet op locatie komt, kan ook gebruik maken van een videoverbinding. Ook dan is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken. Ben je vrijdag 13 november verhinderd, dan is het uiteraard mogelijk om de testamentcheck op een later moment te laten uitvoeren. Dat kan dan op alle locaties van Notariaat Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.