Home / Sallandcentraal / Nieuwe tenues en muziekinstallatie voor Vocluma

Nieuwe tenues en muziekinstallatie voor Vocluma

MARIËNHEEM – Erik bouwplancoördinatie, Bouwbedrijf Hoogeslag, Van der Vegt fijnmetaal en Zonwering Vloedgraven hebben samen gezorgd voor nieuwe wedstrijdtenues voor volleybalvereniging Vocluma uit Mariënheem. Daarnaast schonk Egbertzen-Tuitert Dakwerken een nieuwe muziekinstallatie.

Momenteel liggen de volleybalwedstrijden helaas stil. Dat betekent ook dat de teams de nieuwe wedstrijdtenues nog niet kunnen gebruiken. Zij hopen allemaal dat ze snel weer veilig kunnen volleyballen en de wedstrijdtenues aan iedereen kunnen laten zien.

Lees ook

Gerlant: Nieuwe buren

Het college van B&W in Raalte wil verder met de plannen voor de energietransitie. Ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.