Nieuwe single Frank Blueka opgenomen met Raalter producer

DEVENTER/RAALTE – Songwriter en theatermaker Frank Blueka uit Deventer heeft samen met de Raalter producer Raymond van der Vechte een nieuwe single opgenomen: ‘My Bird’. Vrijdag 6 november om 20.00 uur komt de single met videoclip op YouTube.

Met ‘My Bird’ zet Blueka de lijn door van een akoestisch geluid, gecombineerd met beats en een soort filmische sfeer. Die zette hij eerder dit jaar in met de single ‘Seven Years’, ook opgenomen met Van der Vechte.
De nieuwe single heeft ook een B-kant: een akoestische versie van ‘Maybe Tomorrow’ van de Stereophonics. Nieuwsgierige muziekliefhebbers kunnen de songs al vanaf begin november beluisteren op Spotify en Apple Music.
Blueka zag zich dit jaar door het coronavirus geconfronteerd met een vrijwel lege agenda. Van de negentig geplande optredens konden er amper vijftien doorgang vinden. Een fikse aderlating natuurlijk, maar het bood ook mogelijkheden om de studio in te duiken. Blueka ging aan de slag in zijn eigen ‘White Room Studio’ in Deventer en breidde zijn samenwerking met Raymond van der Vechte uit. Sinds eind vorig jaar werken de twee samen en er lag dan ook veel nieuw materiaal. Van der Vechte zoekt als producer-mixer niet vaak de publiciteit. Hij heeft echter aan muzikaal werk geen gebrek en krijgt opdrachten vanuit de hele wereld. Twee jaar geleden werkten Blueka en hij al eens samen. Een fraaie bewerking van ‘Jersey Girl’ was daarvan het resultaat.
Frank Blueka is te volgen op Spotify, Facebook, Instagram en zijn website staging2.frankblueka.com. Zie verder ook staging2.vandervechteaudioproductions.nl.

foto M.P.I. van Oort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.