Nieuwe aanwas van leden bij tennisvereniging in Wijhe: ‘Coronavirus heeft hier zeker aan bijgedragen’

WIJHE – Nadat er in mei weer gesport mocht worden, heeft tennisvereniging ATC Wijhe het ledenbestand flink zien groeien. Niet alleen de jeugd, maar ook volwassenen hebben de weg naar de tennisvereniging gevonden. “Het coronavirus heeft hier zeker aan bijgedragen”, zegt Jetze de Witte, voorzitter van de vereniging.

“Tennissen kan in de buitenlucht en ook de anderhalve meter afstand hoeft geen probleem te zijn. Waar er door de beperkingen bij andere clubs in het dorp minder of helemaal niet meer gesport kan worden mogen wij gelukkig nog steeds spelen. Ondanks dat bij ons de competitie en ons Finenzo open toernooi is afgelast en bovendien op dit moment de kantine is gesloten, wordt er nog volop vrij gespeeld en gaan ook de tennislessen gewoon door. We zijn blij dat we nog steeds kunnen sporten, niet alleen om fit te blijven maar ook voor de sociale contacten is dit van groot belang.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.