Leonie Meijer twee keer in Theater Podium Heino

HEINO – Singer-songwriter Leonie Meijer verzorgt op vrijdag 6 november twee concerten in Theater Podium Heino. Ze brengt haar nieuwe concertprogramma ‘Perfect Solitude’ ten gehore. Vier jaar geleden trad ze ook al eens op in Heino.

In haar nieuwe programma gaat ze op zoek naar de kracht van schoonheid en alleen zijn. Want Leonie sloot zich bewust van de buitenwereld af om nieuwe songs te maken en om nieuwe inzichten te verkrijgen. Of zoals ze schrijft: “Als je echt bereid bent om op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken.” Het is volgens haarzelf de meest persoonlijke voorstelling die ze ooit maakte; met hierin nieuwe nummers in combinatie met eerder uitgebrachte hits en andere muzikale pareltjes. Meijer praat haar muziek aan elkaar met grappige anekdotes en laat het publiek ook een stukje van haar ziel zien.
Het eerste concert duurt van 19.30 tot 20.30 uur; het tweede van 21.30 tot 22.30 uur. Per keer zijn dertig bezoekers welkom. Voor beide concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Tickets kosten 14 euro en zijn verkrijgbaar via staging2.podiumheino.nl.

Foto: Natascha Verheij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.