Home / Nieuws / Laurens Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte

Laurens Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte

RAALTE – Laurens Knippenborg zal ook in het seizoen 2021-2022 als hoofdtrainer verbonden blijven aan het eerste elftal van Rohda Raalte. “Spelers, staf en het bestuur zijn bijzonder tevreden over de huidige samenwerking”, laat de club weten.

Knippenborg liet al eerder weten graag meerdere seizoenen aan Rohda Raalte verbonden te blijven. “Ook heeft de trainer veel vertrouwen in de huidige selectie en de talenten bij de jeugd. De potentie binnen het team is, in zijn beleving, erg groot. Laurens hoopt ook op een blijvende samenwerking voor het volgende seizoen 2021- 2022 met zijn spelers en staf. We wensen Laurens, zijn staf en de spelers, de rest van dit bijzondere seizoen veel succes toe”, besluit het bestuur.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.