Jongen (17) zonder aanleiding mishandeld door groep jongeren in Nijverdal

NIJVERDAL – Een 17-jarige jongen is afgelopen vrijdagavond in Nijverdal mishandeld door een groep jongeren. Hij werd in de omgeving van de rotonde aan de Baron van Sternbachlaan met een wegmarkeringspaal in zijn buik geslagen en kreeg daarnaast ook meerdere klappen.
Dat meldt RTV Oost.

De jongen viel door de mishandeling van zijn fiets en is door de daders gewond achtergelaten. De politie spreekt van een dadergroep van zeven of acht personen.

De mishandeling gebeurde rond half twaalf vrijdagavond. Het slachtoffer kwam samen met een andere jongen van het werk teruggefietst toen ze door de groep jongeren bij een tunneltje werden belaagd. De groep stond aan weerskanten van de tunnel en viel de voorbijfietsende jongens lastig en volgde ze.

Bij de rotonde fietste een van de belaagde jongens de naastgelegen woonwijk in en reed het slachtoffer verder richting Hulsen. De groep heeft toen alleen nog de 17-jarige gevolgd, waarna de mishandeling gebeurde. De politie zoekt getuigen van het voorval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.