Jacco Vonhof opent webwinkel Kwintijn

RAALTE – Er komen ‘megaveel’ bestellingen binnen bij de webwinkel van de leerlingen van Brede School Kwintijn in Raalte. Leerlingen en leerkrachten kunnen nu al de vraag niet aan. “De vraag is groter dan we bakken kunnen”, vertelt leerkracht Marita Klijn Velderman, die natuurlijk enthousiast is over de belangstelling, desgevraagd. “De les is nu al dat we meer vaste producten zoals kerstkaartjes en andere artikelen moeten aanbieden en minder etenswaren, zoals pepernoten. We zouden in theorie de hele dag kunnen bakken.” De webwinkel werd afgelopen vrijdag gelanceerd door Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland. Met het omzetten van een schuifje zette hij de webwinkel op live. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten pepernoten en kleine schoencadeautjes, zoals sleutelhangers, schriftjes en kleurpotloden. Het project loopt nog het hele schooljaar door. Het aanbod zal, naar gelang de seizoenen en feestdagen voorbijkomen, wisselend zijn. De webwinkel is een resultaat van het schoolproject ‘Omgaan met geld’. Daarbij werd in de groepen 5, 6, 7 en 8 van Kwintijn ingezoomd op ‘geld verdienen’ en ‘ondernemen’. Zie verder https://kwintijn.schoolwebwinkel.nl. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.