Home / Sallandcentraal / Infoavond over Broodfonds Raalte

Infoavond over Broodfonds Raalte

RAALTE – Op donderdag 19 november vindt er een informatieavond over een nieuw op te richten broodfonds plaats in bedrijvencentrum Boei10 in Raalte. Alle ondernemers uit Raalte en omstreken zijn welkom. Een broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Zij steunen elkaar financieel bij ziekte. Daarvoor zetten ze maandelijks een bedrag opzij. Zie verder www.broodfonds.nl. Het initiatief komt van lokale ondernemer Joop van den Enk. Aanvang is om 19.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere geïnteresseerden. Aanmelden kan via info@boei10.nl.

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.