Infoavond over Broodfonds Raalte

RAALTE – Op donderdag 19 november vindt er een informatieavond over een nieuw op te richten broodfonds plaats in bedrijvencentrum Boei10 in Raalte. Alle ondernemers uit Raalte en omstreken zijn welkom. Een broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Zij steunen elkaar financieel bij ziekte. Daarvoor zetten ze maandelijks een bedrag opzij. Zie verder staging2.broodfonds.nl. Het initiatief komt van lokale ondernemer Joop van den Enk. Aanvang is om 19.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere geïnteresseerden. Aanmelden kan via info@boei10.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.