Hoftheater opent deuren voor Shirley van Heck

RAALTE – Na twee weken gesloten te zijn geweest vanwege de coronamaatregelen, mag het Hoftheater weer open. De komende weken staan er enkele voorstellingen op het programma voor maximaal dertig personen. De eerste van dit programma is ‘60 minuten met Shirley van Heck’. Zij vertelt op woensdag 9 december over haar werk als paleontoloog.

In de tour ‘60 minuten met’ zet het Hoftheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten stelt gastheer Willem Verdaasdonk hen vragen over hun werk en passies. Shirley van Heck weet als paleontoloog alles over de geschiedenis van de aarde. Ze heeft wereldwijd onderzoek gedaan naar de tijd voordat er mensen op aarde rondliepen. Hoe kijk je naar je dagelijkse omgeving als je gewend bent aan het perspectief van een wereld in miljoenen jaren? Aanvang is om 20.00 uur. Er zijn nog enkele tickets (à 5 euro) beschikbaar.

Kaarten bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of telefonisch op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak. Dat kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.