Gezond schoolontbijt van Sallandse grond

REGIO – Tien lokale biologische boeren hebben de leerlingen van de Gouden Emmer, de Dolfijn, de Springplank (allen Heino), De Linde (Laag Zuthem) en de St. Nicolaasschool (Lierderholthuis) voorzien van een heerlijk en voedzaam schoolontbijt. De boeren wilden de kinderen op deze manier kennis laten maken met biologisch voedsel uit eigen streek. Ook Albert Heijn Heino, Stichting Duurzaam Heino en boerderijwinkels Kleinlangevelsloo en Overesch droegen hun steentje bij.

Om de leerlingen te laten zien waar het voedsel vandaan komt, werd er een film opgenomen bij de bioboeren. De video is hieronder te bekijken.

 

 

 

Meer foto's

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.