Home / Sallandcentraal / Geen Lettelse Revue in 2021

Geen Lettelse Revue in 2021

LETTELE – De Lettelse Revue 2021 gaat niet door. De reden mag bekend zijn. Dat is natuurlijk balen, maar de leden van de revue hebben wel een grappig filmpje opgenomen om het nieuws wereldkundig te maken. Daarin onder andere een (uiteraard gespeelde) persconferentie met leden van het kabinet en een heuse virologe. ‘Foj wat jammer’, concludeert de Lettelse Revue. De persconferentie is onder andere te zien op www.revue-lettele.nl.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.