Fotoserie in teken van IJssellandschap in coronatijd

WELSUM – Wicher Naberman uit Welsum, filmmaker en fotograaf van het IJssellandschap, heeft een fotoserie gemaakt met als titel ‘Het Nederlandse polderlandschap in het coronatijdperk’. De serie bestaat uit veertig foto’s die zijn gedrukt als prentbriefkaart en zijn verzameld in twee doosjes met elk twintig afbeeldingen.

Op de foto’s zijn knotwilgen uit het IJssellandschap tussen Deventer en Zwolle tr zien. Hoe gaan zij om met het nieuwe normaal? Naberman beschrijft het met een knipoog. De doosjes kosten 12 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Korten in Olst.

Bestellen kan via staging2.ijsselhoeven.nl/webwinkel of rechtstreeks bij de maker: metznaberman@hetnet.nl. Er komen dan wel 4,25 euro verzendkosten bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.