Even kennismaken met de nieuwe huisarts van Huisartsenpraktijk Westdorp

RAALTE – Raalte is een nieuwe huisarts rijker. Huisartsenpraktijk Westdorp aan de Jan van Arkelstraat krijgt een vijfde huisarts. Toch dient de eerlijkheid te zeggen dat Raalte niet zo nieuw meer is voor dokter Esther Hommes. Ze is namelijk al 10 jaar werkzaam bij huisartsartspraktijk Westdorp en voor vele Raaltenaren al een bekend gezicht.

Alhoewel in Deventer woonachtig voelt dokter Hommes zich zeer verbonden met de Raalter gemeenschap. Over het aanbod om praktijkhouder te worden hoefde zij daarom niet lang na te denken. Per 1 januari zal huisartspraktijk Westdorp gerund worden door huisartsen Nijman, Van Oosterzee, Van der Velde, Venemans en Hommes.

Dokter Hommes heeft gestudeerd in Amsterdam en heeft daarna als Tropenarts in Zambia gewerkt. Na terugkeer in Nederland, inmiddels vier kinderen rijker, heeft zij de opleiding tot huisarts voltooid. Sinds 2010 is zij vaste kracht bij huisartspraktijk Westdorp. “Het fijne van werken bij deze praktijk is dat ik mij daar zeer thuis voel en het prettig vind dat ik op mijn eigen wijze huisartsenzorg kan verlenen aan de inwoners van Raalte. Dit alles in een zeer prettige én gemoedelijke samenwerking met mijn kundige collega’s”, vertelt Hommes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.