Dorien Wind wordt nieuwe voorzitter van jongerenafdeling CDA in Overijssel

REGIO – Dorien Wind (26) uit Almelo is voorzitter van de politieke jongerenorganisatie CDJA Overijssel. Dit hebben de leden tijdens de ledenvergadering van 30 oktober besloten. De vicefractievoorzitter van het CDA in Almelo neemt de taken over van Marc Smellink uit Rossum.

Wind was het afgelopen jaar adviseur van de jonge christendemocraten in Overijssel. ‘’Met mijn ervaring in de politiek hoop ik een bijdrage te mogen leveren. Ik wil verder bouwen aan een actieve en gezellige politieke jongerenvereniging’’, stelt Wind. Naast haar politieke werkzaamheden is ze juridisch adviseur in het gezondheidsrecht. ‘’In de provincie en gemeenten zijn veel CDA-jongeren actief. Een sterke positie voor jongeren is niet altijd vanzelfsprekend’’, constateert Wind. We gaan ons actiever inzetten om jongeren te enthousiasmeren en werven voor de politiek.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.