D66 presenteert Overijsselse kandidaten voor Tweede Kamer

REGIO – D66 maakte vandaag de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 bekend. Sonja Paauw en Wybren Bakker zijn de twee Overijsselaars op de lijst. “Een eervolle voorlopige plek op de interne advieslijst”, reageert Statenlid Wybren Bakker.

“Ik hoop dat vele leden mij hoger op de lijst plaatsen zodat ik de belangen van Overijssel en haar inwoners ook in de Tweede Kamer mee kan nemen. Ik blijf me hoe dan ook inzetten voor Overijsselaars, en misschien straks ook voor alle Nederlanders.” Ook Sonja Paauw, momenteel fractievoorzitter in Zwolle, is opgetogen: “Een hele eer om op de lijst te staan. Ik hoop dat ik vanuit Overijssel een mooie bijdrage kan doen aan het succes van D66 bij de Tweede Kamerverkiezingen. Het is belangrijk dat iedereen in Nederland perspectief op een mooie toekomst heeft en ik geef daar vanuit mijn partij graag invulling aan: progressief, liberaal en bovenal vanuit medemenselijkheid.”

1 REACTIE

  1. Zowel GroenLinks als D66 hebben niets met de provincie. Beide lijsten voor de verkiezingen 2021 hebben bij de eerste 20 bijna alleen randstedelingen. Beiden roepen dat diversiteit belangrijk is, maar regionale diversiteit is ver te zoek. Het lijkt er op dat Nederland achter Amersfoort voor D66 en GroenLinks totaal oninteressant is.
    GroenLinks had dit in 2017 ook al en beloofde beterschap. Helaas weer hetzelfde verhaal.
    Bakker en Pauw moeten met de vuist op tafel slaan, maar als ze dat doen worden ze ws afgevoerd van de lijst.
    De D van D66 staat voor Democratie! Echter alleen voor mensen in het westen.
    Nee, dit is geen Calimerogedrag maar feitelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.