Home / Sallandcentraal / Cursus Fotoboek maken in de bieb

Cursus Fotoboek maken in de bieb

RAALTE – In de Bibliotheek in Raalte start op maandag 23 november een cursus Fotoboeken maken. Vroeger was fotograferen overzichtelijk. Fotorolletje volschieten, laten afdrukken en een tijdje later had je alles overzichtelijk in een album geplakt, met of zonder de bijbehorende verhalen ernaast geschreven. Nu maken we onze foto’s digitaal: met een digitale camera of met de telefoon. Foto’s staan op de computer, of ‘in de cloud’.

Het is niet raar dat veel mensen de weg kwijtraken in al hun ongeordende digitale herinneringen. Maar het kan ook anders. Juist met digitale foto’s is het mogelijk om een fotoboek te maken. Omdat fotoboeken gedrukt worden, ziet het eindresultaat er schitterend uit. Iedereen kan dat leren. De cursus bestaat uit vier (wekelijkse) lessen (aanvang 13.30 uur) en de deelnamekosten bedragen 15 euro.

Aanmelden is mogelijk via www.bibliotheeksalland.nl/fotoboek, in de Bibliotheek, via tel. 0572 – 363637 of per e-mail: info@bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.