Cursus Fotoboek maken in de bieb

RAALTE – In de Bibliotheek in Raalte start op maandag 23 november een cursus Fotoboeken maken. Vroeger was fotograferen overzichtelijk. Fotorolletje volschieten, laten afdrukken en een tijdje later had je alles overzichtelijk in een album geplakt, met of zonder de bijbehorende verhalen ernaast geschreven. Nu maken we onze foto’s digitaal: met een digitale camera of met de telefoon. Foto’s staan op de computer, of ‘in de cloud’.

Het is niet raar dat veel mensen de weg kwijtraken in al hun ongeordende digitale herinneringen. Maar het kan ook anders. Juist met digitale foto’s is het mogelijk om een fotoboek te maken. Omdat fotoboeken gedrukt worden, ziet het eindresultaat er schitterend uit. Iedereen kan dat leren. De cursus bestaat uit vier (wekelijkse) lessen (aanvang 13.30 uur) en de deelnamekosten bedragen 15 euro.

Aanmelden is mogelijk via staging2.bibliotheeksalland.nl/fotoboek, in de Bibliotheek, via tel. 0572 – 363637 of per e-mail: info@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.