Coronatestlocatie in Raalte geopend

RAALTE – Wethouder Gerria Toeter heeft dinsdagochtend de nieuwe coronatestlocatie aan de Zompstraat 27 in Raalte geopend. Daarmee komt het aantal testlocaties in IJsselland op zeven.

Foto: Annet van Raalten

Naast die in Raalte zijn er ook locaties in Deventer, Hardenberg, Ommen, Steenwijk, IJsselmuiden en Zwolle. De testlocatie in Raalte is te vinden in het magazijn van Korbeld Verhuur. Een coronatest kan alleen op afspraak. Bel hiervoor 0800 – 1202 (zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur) of maak online een afspraak (met DigiD) via staging2.coronatest.nl Via deze website kan men achteraf ook de uitslag van de test inzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.