Home / Sallandcentraal / College Olst-Wijhe trakteert ondernemers op speculaasharten

College Olst-Wijhe trakteert ondernemers op speculaasharten

WIJHE – Het college van B&W van Olst-Wijhe is afgelopen vrijdag bij diverse ondernemers uit de gemeente op bezoek geweest om hen een hart onder de riem te steken. De (circa honderd) ondernemers werden in het kader van de ‘Dag van de Ondernemer’ getrakteerd op speculaasharten van Bakkerij Jolink. Wethouder Hans Olthof: “Het college heeft veel waardering voor de creativiteit, samenwerking en ondernemerszin die we in deze coronatijd bij onze ondernemers zien. Het is ook hartverwarmend dat veel van onze inwoners hun inkopen lokaal doen. Zo helpen we elkaar. Op deze speciale dag vinden we het als college mooi om – passend bij de campagne ‘Hier stroomt de IJssel liefde’ – onze ondernemers te ondersteunen en hen te laten weten dat we heel blij zijn dat ze er zijn.”

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.