Home / Algemeen / Brandende vragen? Stel ze via WhatsApp aan de Brandweer IJsselland!

Brandende vragen? Stel ze via WhatsApp aan de Brandweer IJsselland!

REGIO – Als inwoner van de regio IJsselland is het nu mogelijk om via een speciaal WhatsApp-nummer vragen te stellen over brandveiligheid. Experts zitten klaar om alle brandende vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.

De specialde ‘advieslijn’ van de Brandweer IJsselland is op werkdagen te bereiken via 06 – 25 14 50 94. De brandweer benadrukt dat het nummer enkel is bedoeld om vragen te stellen over brandveiligheid in en rondom het huis. Het is dus niet bedoeld voor 112-spoedmeldingen. Het is niet mogelijk om te bellen of the sms-en naar dit nummer.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.