Brand bij distributiecentrum van Jumbo in Raalte

RAALTE – Bij het distributiecentrum van de Jumbo aan de Almelosestraat in Raalte heeft zaterdagochtend een brand gewoed. De brandweer schaalde snel op naar grote brand. Meerdere eenheden kwamen ter plaatse.

Foto: Arnold Roolvink

Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand ontstaan op de eerste verdieping van het pand. Vermoedelijk hebben de kantine en de meterkast gebrand. Omwonenden werden opgeroepen om ramen en deuren te sluiten. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

Het personeel is opgevangen bij de Leeren Lampe. De brandweer is nog tot in de middag bezig met nacontrole en sloop werkzaamheden. Al die tijd blijft de Almelosestraat volledige afgesloten. Wat de gevolgen zijn voor de online bestellingen bij de Jumbo is niet duidelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.