Home / Algemeen / Bijpraatavond over de Energietuin de Noordmanshoek

Bijpraatavond over de Energietuin de Noordmanshoek

WIJHE – Energietuin De Noordmanshoek in Wijhe moet een unieke plek worden met lokaal voedsel, energie, recreatie en woonruimte. Stichting De Noordmanshoek is hard bezig om de plannen verder uit te werken. Op 2 december wil men geïntresseerden bijpraten over de stand van zaken.

Er is tijdens de bijpraatavond ruimte om mee te denken en ideeën uit te wisselen. Iedereen is uitgenodigd voor de online bijeenkomst op 2 december van 19.30 tot 21.00. Opgeven kan via denoordmanshoek@hotmail.com.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.