Home / Sallandcentraal / Bijeenkomst voor mantelzorgers over zorg en werk

Bijeenkomst voor mantelzorgers over zorg en werk

RAALTE – Mantelzorg Raalte verzorgt op dinsdag 1 december een bijeenkomst over de combinatie van werk en mantelzorg in het Annahuis in Raalte. Het programma is bedoeld voor alle mantelzorgers die meer willen weten over het combineren van zorg- en werktaken; over hoe ze energiek kunnen blijven en/of benieuwd zijn naar de beschikbare wettelijke en bedrijfsspecifieke regelingen. Het draait ook om ontmoeting met andere mantelzorgers en het uitwisselen van ervaringen. De begeleiding van deze bijeenkomst wordt verzorgd door bureau Jong en Veer, www.jongenveer.nl. Aanvang is om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Opgave via l.berentschot@carinova.nl of tel. 0570-518185.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.