Bieb, Bits & Bots in Raalter bieb

RAALTE – Hoe maak je vrienden, als je een robot bent? Voor kinderen van 4-6 jaar is op woensdag 11 november in de Bibliotheek in Raalte weer een aflevering van Bieb, Bits & Bots. Deelnemers leren van alles over wat robots doen en wat ze kunnen. Eerst wordt er voorgelezen uit het prentenboek ‘Robot maakt vrienden’ van Tijn Snoodijk. Daarna komen de echte robots tevoorschijn: de Bee Bot, de Blue Bot, Co de Rups en Qobo de Robotslak. De activiteit duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Om zeker te zijn van een plek, kunnen deelnemers zich inschrijven via staging2.bibliotheeksalland.nl/robots. Ouders kunnen zich samen met hun kind voor de workshop inschrijven. Er is plaats voor acht ouders en acht kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.