Home / Sallandcentraal / Bieb, Bits & Bots in Raalter bieb

Bieb, Bits & Bots in Raalter bieb

RAALTE – Hoe maak je vrienden, als je een robot bent? Voor kinderen van 4-6 jaar is op woensdag 11 november in de Bibliotheek in Raalte weer een aflevering van Bieb, Bits & Bots. Deelnemers leren van alles over wat robots doen en wat ze kunnen. Eerst wordt er voorgelezen uit het prentenboek ‘Robot maakt vrienden’ van Tijn Snoodijk. Daarna komen de echte robots tevoorschijn: de Bee Bot, de Blue Bot, Co de Rups en Qobo de Robotslak. De activiteit duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Om zeker te zijn van een plek, kunnen deelnemers zich inschrijven via www.bibliotheeksalland.nl/robots. Ouders kunnen zich samen met hun kind voor de workshop inschrijven. Er is plaats voor acht ouders en acht kinderen.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.