‘Alcohol of drugs? Nee, dat doen ze hier niet!’

RAALTE – Tactus Verslavingszorg organiseert in samenwerking met Helder Theater, Het Centrum voor Jeugd en Gezin, jongerenwerk en de gemeente Raalte een online informatieavond. Ouders kunnen op deze informatieavond kennis opdoen over pubers en alcohol en drugs.

“Ach nee, dat doen ze hier niet” is een veelgehoorde uitspraak, laat Tactus Verslavingszorg weten. “Maar heeft u thuis afspraken over alcohol? Heeft u gehoord van Nix 18? En wat weet u eigenlijk over drugs? Tijdens de avond worden bovenstaande onderwerpen besproken. Boeiende informatie en theorie over opvoeden worden afgewisseld met theaterscenes. Ook worden er tips gegeven voor het omgaan met lastige situaties in de opvoeding.”

De avond is voor ouders en verzorgers van pubers en is online vanuit huis te volgen op donderdagavond 26 november van 19.30 tot 20.45. Meedoen kan via deze link:  https://staging2.cjgraalte.nl/ouderavond-pubers-en-de-verleidingen-van-alcohol-en-drugs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.