Home / Sallandcentraal / Aanbesteding fietstunnel Olst van start

Aanbesteding fietstunnel Olst van start

WIJHE – ProRail is gestart met de aanbesteding van de aanleg van de voet-fietstunnel in het verlengde van de Ter Stegestraat in Olst. ProRail handelt in opdracht van de gemeente Olst-Wijhe. De aanbestedingsfase duurt tot de zomer van 2021. Daarna kan de bouw van de tunnel starten.

De verwachting is dat de tunnel eind 2022/begin 2023 klaar is voor gebruik. Met de tunnel moet Olst er een alternatieve en veilige route bij krijgen tussen het centrum, Het Averbergen, de voorgestelde locatie voor het nieuwe kindcentrum, sporthal De Hooiberg, de sportvelden en de route naar Boskamp.

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.