Home / Sallandcentraal / Zonnepanelen op helft daken Salland Wonen

Zonnepanelen op helft daken Salland Wonen

RAALTE – De helft van de sociale huurwoningen van SallandWonen is inmiddels voorzien van zonnepanelen. Dat betekent dat de huurders van ruim 2500 sociale huurwoningen in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe gebruik maken van zonnestroom.

Zonnepanelen zijn niet meer alleen aantrekkelijk voor mensen met een eigen huis. In 2015 is woningcorporatie SallandWonen daarom een samenwerking aangegaan met Stichting Wocozon. Het doel was om minimaal 50 procent van de sociale huurwoningen van zonnepanelen te voorzien. Die mijlpaal werd in september dit jaar bereikt. Daarmee is woningcorporatie SallandWonen koploper in Nederland.

Zie www.sallandwonen.nl

Lees ook

Geen speelgoedbeurs in Holten vanwege coronamaatregelen

HOLTEN – Ieder jaar organiseert een vrijwillige werkgroep onder de vlag van ViaVie Welzijn een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.