Home / Sallandcentraal / Worstactie van Wijhese Harmonie

Worstactie van Wijhese Harmonie

WIJHE – De Wijhese Harmonie houdt van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november de jaarlijkse worstactie. In verband met het coronavirus gaan de leden dit jaar niet langs de deuren, maar is er een verkooppunt geregeld achter het pand van de Historische vereniging (Locatie Borgonjen, Kerkstraat 27).

De worsten zijn weer gemaakt volgens het vertrouwde recept van Borgonjen. Voor één worst betaalt men 3,50 euro; voor twee 5,50 euro; voor drie 8 euro en voor vier 10 euro. Bestellingen doorgeven is mogelijk via info@wijheseharmonie.nl, tel. 0570-522923 (G. Hulleman) of mob 06-30104740 (R. van Zoen). De deuren van de verkooplocatie zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 11.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.