Home / Sallandcentraal / Workshop hologrammen maken voor jeugd

Workshop hologrammen maken voor jeugd

RAALTE – Bibliotheek Salland presenteert op donderdag 15 oktober een workshop hologrammen ontwerpen en maken in de bieb in Raalte. Kinderen van 10-16 jaar leren hoe ze een voorwerp tot leven kunnen brengen. Ze filmen een zelfgekozen voorwerp en projecteren de video via hologram-software in een zelfgebouwd hologramprisma. Dan verschijnt er een doorzichtig, driedimensionaal beeld dat je van alle kanten kunt bekijken. De workshop is gratis en wordt verzorgd samen met Tetem, een onderzoekend presentatieplatform vol creatieve makers en denkers. De workshop komt ook in de bibliotheekvestigingen Ommen en Olst. Per keer is er plaats voor acht deelnemers. Inschrijving via www.bibliotheeksalland.nl/holoraalte. De workshop begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.