Wiriavier in Nicolaaskerk Wijhe

WIJHE – Cellokwartet Wiriavier verzorgt op zondag 4 oktober twee concerten in de Nicolaaskerk in Wijhe. Het eerste concert begint om 15.00 uur; het tweede om 19.00 uur. Per keer is er plek voor maximaal 75 bezoekers. De organisatie is in handen van Stichting Vrienden Nicolaaskerk.

Wiriavier komt uit Brabant en staat onder leiding van Lucas Vis. Het kwartet trad twee jaar geleden ook al op in de Nicolaaskerk. De cellisten brengen werken van onder andere Bach, Tsjaikovski en Arvo Pärt ten gehore. Het programma duurt ongeveer een uur.

Aanmelding (verplicht) is mogelijk via staging2.vriendennicolaas.nl/actueel. Als het online niet lukt, bel dan mob. 06-51550347. De entree is gratis; wel wordt gevraagd om een vrije gift.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.