Werkzaamheden in Olst van start

WIJHE – Op maandag 12 oktober starten de werkzaamheden aan de Aaldert Geertsstraat, Jan Hooglandstraat en de Koekoeksweg in Olst. De werkzaamheden worden in vier fasen uitgevoerd om de overlast voor bewoners en ondernemers tot een minimum te beperken. Volgens de planning zijn de werkzaamheden van de eerste drie fases klaar op 6 november. De werkzaamheden van de laatste fase vinden plaats bij het spoor als de treinen niet rijden. Dit gebeurt tussen 30 november en 6 december. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de weg. Zij moeten hiervoor de aanwijzingen van de aannemer opvolgen. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Kletterstraat en de Diepenveenseweg. Voor vragen over het werk, de planning en de bereikbaarheid is er een vast inloopmoment op woensdag tussen 12.00 en 13.00 uur in de keet van aannemer Schagen Infra BV. De keet staat het parkeerterrein van Aberson aan de Jan Hooglandstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.