Webinar over landschapsbeheer in Olst

OLST – In een provinciale pilot werkt Eetbaar Olst-Wijhe samen met Stichting Kostbaar Salland om eigenaren van grond in het buitengebied van Olst-Zuid te helpen met herstel, aanleg en beheer van het cultuurlandschap. In de pilot draait het om het verhogen van de ecologische en landschappelijke waarde en het hierbij betrekken van anderen in de omgeving. In Olst-Zuid willen vijf grondeigenaren de biodiversiteit versterken op hun eigen land.

Op 2 en 16 november organiseert Eetbaar Olst-Wijhe hierover twee online bijeenkomsten. De webinar vindt plaats via Zoom. Aanmelden kan via deze link.

Voor vragen kan men contact opnemen via eetbaarolstwijhe@gmail.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.