Walk&Talk in teken personeelswerving

RAALTE – Daniëlle de Krosse-Klein Woolthuis, HR-adviseur van de gemeente Raalte, is maandag 2 november te gast bij de Walk&Talk in de bibliotheek in Raalte. Zij vertelt hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het werven van personeel.

Wat gebeurt er na de ontvangst van een sollicitatiel wat valt een HR-medewerker dan op en hoe wordt de selectie gemaakt? Walk&Talk is een gratis maandelijkse bijeenkomst voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanvang is om 10.30 uur. Meedoen is gratis; vanwege corona geldt een maximaal aantal deelnemers.

Aanmelding via staging2.bibliotheeksalland.nl/walk is daarom vereist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.