Home / Sallandcentraal / Walk&Talk in teken personeelswerving

Walk&Talk in teken personeelswerving

RAALTE – Daniëlle de Krosse-Klein Woolthuis, HR-adviseur van de gemeente Raalte, is maandag 2 november te gast bij de Walk&Talk in de bibliotheek in Raalte. Zij vertelt hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het werven van personeel.

Wat gebeurt er na de ontvangst van een sollicitatiel wat valt een HR-medewerker dan op en hoe wordt de selectie gemaakt? Walk&Talk is een gratis maandelijkse bijeenkomst voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanvang is om 10.30 uur. Meedoen is gratis; vanwege corona geldt een maximaal aantal deelnemers.

Aanmelding via www.bibliotheeksalland.nl/walk is daarom vereist.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.