Home / Sallandcentraal / Walk&Talk in teken personeelswerving

Walk&Talk in teken personeelswerving

RAALTE – Daniëlle de Krosse-Klein Woolthuis, HR-adviseur van de gemeente Raalte, is maandag 2 november te gast bij de Walk&Talk in de bibliotheek in Raalte. Zij vertelt hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het werven van personeel.

Wat gebeurt er na de ontvangst van een sollicitatiel wat valt een HR-medewerker dan op en hoe wordt de selectie gemaakt? Walk&Talk is een gratis maandelijkse bijeenkomst voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanvang is om 10.30 uur. Meedoen is gratis; vanwege corona geldt een maximaal aantal deelnemers.

Aanmelding via www.bibliotheeksalland.nl/walk is daarom vereist.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.