Home / Sallandcentraal / Tuinen van Salland in herfstsfeer

Tuinen van Salland in herfstsfeer

REGIO – Op zondag 4 oktober openen de Tuinen van Salland voor de laatste keer van dit seizoen hun poorten voor het publiek. Het gaat om een samenwerkingsverband van meerdere tuinen en een kwekerij. Ditmaal zijn de Tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, de Sallandse Landschapstuin in Heino, de Tuin van Fortmond in Olst en kwekerij Arjan Schepers in Mariënheem geopend. De tuinen zijn allemaal in herfstsferen gebracht. De poorten zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro per tuin (inclusief koffie/thee en wat lekkers). Zie verder www.tuinenvansalland.nl.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.