Telefonische OV-spreekuren in plaats fysieke

REGIO – In verband met de aangescherpte maatregelen aangaande het coronavirus gaan de OV-inloopspreekuren voor 55-plussers voorlopig niet door. Wel zijn er van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonische spreekuren. Weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over keuzedagen, verlenging van abonnementen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV, maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan naar tel: 038 – 303 70 10.

staging2.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.