Home / Sallandcentraal / Telefonische OV-spreekuren in plaats fysieke

Telefonische OV-spreekuren in plaats fysieke

REGIO – In verband met de aangescherpte maatregelen aangaande het coronavirus gaan de OV-inloopspreekuren voor 55-plussers voorlopig niet door. Wel zijn er van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonische spreekuren. Weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over keuzedagen, verlenging van abonnementen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV, maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan naar tel: 038 – 303 70 10.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.