SV Dalfsen draait lekker mee in 1e klasse Oost

DALFSEN –  Dalfsen speelde een uitwedstrijd in Twente tegen de Hengelose Voetbal Vereniging Tubantia. Speciaal voor de busreis hadden de Vrienden van Dalfsen mondkapjes met een SV Dalfsen logo laten maken en dat werd door de spelers en staf gewaardeerd.

De wedstrijd werd op een winderig kunstgrasveld gespeeld zonder publiek maar met een livestream. Hierdoor was het voor de thuisblijvers toch mogelijk om de wedstrijd mee te kijken. De digitale toeschouwers zagen een gelijkopgaande wedstrijd met kansen voor beide partijen. Dalfsen trad overigens aan met de jongelingen Dommerholt, Kottink en van den Anker (Vince) die het niet onverdienstelijk deden.

Er werd in de eerste helft niet gescoord zodat de rust met een brilstand werd bereikt. De tweede helft kabbelde rustig door totdat Dalfsen in de 61e minuut een vrije trap kreeg op de rand van het zestien meter gebied. Joren Rietman kan met dit soort buitenkansjes wel uit de voeten en schoot beheerst binnen; 0-1. De Tukkers probeerden alles om de stand weer gelijk te trekken maar faalden in de afwerking.

Met deze uitstekende overwinning stijgt Dalfsen naar de vijfde positie in de eerste klasse en hier mag men best wel een beetje trots op zijn. Volgende week speelt Dalfsen tegen BVC’12 uit Beek Ubbergen. De wedstrijd op Sportpark Gerner wordt om 14.00 uur zonder publiek gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.