Subsidies voor leefomgeving en dorpshuizen

ZWOLLE/VILSTEREN – De provincie Overijssel heeft twee nieuwe subsidiemogelijkheden geopend. De eerste regeling staat in het teken van corona en is bedoeld om de leefomgeving gezond te houden. Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sportactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen. Ook de nieuwe regeling voor dorps-, buurt- en Kulturhuizen staat open. Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaren donderdag 8 oktober een spreekuur (9.00-14.00 uur). Vanwege corona zijn de afspraken telefonisch of online. Wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op met Stimuland, mail: info@stimuland.nl, tel. 0529 – 47 81 80.

staging2.stimuland.nl/4d/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.