Home / Sallandcentraal / Spooktocht Wijhe toch afgelast

Spooktocht Wijhe toch afgelast

WIJHE – De vorige week aangekondigde spooktocht van Party & Pannenkoeken restaurant Lokate in Wijhe gaat toch niet door. In verband met de tweede coronagolf heeft de burgemeester van Olst-Wijhe besloten om geen vergunning te geven. De spooktocht had plaats moeten vinden op zaterdag 17 oktober. “We hadden gezorgd voor een spreiding in de vertrektijden en ruime wachtrijen en een maximum van vier personen per groepje”, vertelt een teleurgestelde Peter Lokate. “Daarnaast kon er maar een beperkt aantal deelnemers toegelaten worden. Ook hadden we speciale toezichthouders aangesteld. Weken van voorbereiding zijn voor niets geweest.” Iedereen die al kaarten had gekocht, kan deze weer inleveren. Uiteraard krijgt men dan het geld terug. Wel is het Party en Pannenkoeken restaurant gedurende de herfstvakantie de hele week geopend. “Uiteraard houden we ons aan alle coronamaatregelen. Het restaurant staat dan volledig in het teken van Halloween.” De aangekondigde knutselactiviteit voor de basisschooljeugd op woensdagmiddag 14 oktober (15.00-18.00 uur) gaat wel gewoon door. Het is de bedoeling om er een echt griezelfeestje van te maken. Deelname is beperkt.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.