Home / Algemeen / Schoolontbijt met dank aan Heinose bioboeren

Schoolontbijt met dank aan Heinose bioboeren

HEINO – Een goed ontbijt is belangrijk en dat wordt nog maar eens benadrukt tijdens het nationale schoolontbijt. Dit jaar doen ook de Gouden Emmer, de Dolfijn, de Springplank (allen Heino), De Linde (Laag Zuthem) en de St. Nicolaasschool (Lierderholthuis) mee. De kinderen en de docenten worden in de watten gelegd. Het ontbijt wordt namelijk geregeld door tien biologische boeren uit Heino.

Foto: Schoolontbijt (archief)

Ze willen de kinderen op deze manier laten kennismaken met biologisch voedsel uit eigen streek. Ook Albert Heijn Heino, Stichting Duurzaam Heino, boerderijwinkel Kleinlangevelsloo en boerderij Overesch dragen hun steentje bij.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.