Oud-Heinoër vrijgesproken van zeilbootmoord

HEINO – Peter P. is door de rechtbank vrijgesproken van de zeilbootmoord in Colombia. Volgens de rechter is P. niet degene die in 2015 zijn vrouw om heeft gebracht op de zeilboot voor de kust van Colombia. De oud-Heinoër heeft verklaard dat piraten zijn vrouw hebben vermoord.

Volgens P. kwamen meerdere gemaskerde mannen aan boord. Zij zouden er met 60 euro en twee camera’s vandoor zijn gegaan. De oud-dierenarts zou vervolgens zijn vrouw hebben aangetroffen met een handdoek over haar hoofd. De man begon met reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Twee weken geleden eiste het OM acht jaar cel tegen Peter P. De rechtbank gelooft het verhaal van P. en heeft hem vrijgesproken. De rechter zou geen aanwijzingen hebben gevonden dat de oud-Heinoër zijn vrouw zou hebben omgebracht.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.