Home / Sallandcentraal / Orgelconcert Minne Veldman in Lemelerveld

Orgelconcert Minne Veldman in Lemelerveld

LEMELERVELD – Minne Veldman verzorgt op zaterdag 10 oktober een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Met zo’n vijftig orgelconcerten per jaar door heel Nederland is hij een veelgevraagd concertorganist.

Veldman is bovendien kerkorganist in Hasselt en Urk en dirigent van verschillende koren. Daarnaast heeft hij veel orgelmuziek en koormuziek geschreven. Op het programma staan werken van onder andere JS Bach, F. Mendelssohn Bartholdy, A. Renaud en KJ Mulder. Voor het volledige programma zie: www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten 13 euro. Reserveren is verplicht en kan via tel. 0572-371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.