Open dag in teken stamboomonderzoek

WIJHE – Historische Vereniging Wijhe houdt zaterdag 10 oktober opnieuw een open dag voor familieonderzoek. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle belangstellenden welkom aan de Langstraat 52. Aanmelden is wel verplicht en is mogelijk via historischeverenigingwijhe@gmail.com (geef daarbij ook een tijdsvlak aan). Op dat mailadres kan men ook vragen stellen over familieonderzoek. De vrijwilligers van werkgroep genealogie komen er dan op terug. De vereniging beschikt over vele bronnen die meer kunnen vertellen over voorouders. Neem een USB-stick mee voor eventuele scans. Ook mensen met verhalen, oude documenten en foto’s zijn welkom. De open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. De eerstvolgende open dag is zaterdag 14 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.