Online pubquiz van Schalkse Vrouwen

SCHALKHAAR – De Schalkse Vrouwen verzorgen op zaterdagavond 7 november een online pubquiz. Alle vrouwen uit Schalkhaar en omgeving kunnen meedoen; alleen of met een team. De Schalkse Vrouwen, een damesorganisatie die twee keer per jaar een activiteit organiseert voor vrouwen die wonen en werken in Schalkhaar, zouden dit jaar hun vijfjarig bestaan vieren, maar de festiviteiten gaan in verband met de coronamaatregelen niet door. Om toch nog wat te bieden, is het idee voor de pubquiz ontstaan. Er wordt wel gevraagd om rekening te houden met de geldende maatregelen: niet meer dan drie gasten over de vloer. Opgave via schalksevrouwen@gmail.com. Via facebook is het ook mogelijk om met anderen een team te vormen. Dan word je gekoppeld aan anderen. Vermeld bij opgave de naam van het team, het aantal leden; het e-mailadres waarop het team bereikbaar is en het huisadres van waaruit het team meedoet. Op de middag voorafgaand aan de quiz bezorgen de Schalkse Vrouwen een verrassingspakketje. De organisatie vraagt om die avond feestelijk gekleed te gaan. Zorg voor een laptop/computer. De quiz begint om 20.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Deelname is gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.