Online informatie over alcohol voor ouders groep 7 en 8

REGIO – Tactus Verslavingszorg houdt op maandag 2 november een online informatiebijeenkomst voor ouders van kinderen in groep 7 en 8. De avond wordt georganiseerd in het kader van de nieuwe landelijke Alcoholactieweek ‘Zien drinken, doet drinken’. Centraal staat de invloed die je als ouder hebt op de vorming van je toekomstige puber.

Acteurs spelen scènes die worden afgewisseld met interessante theorie. Ouders krijgen uitleg en tips om met hun toekomstige puber om te gaan. Het is de eerste keer dat dit zo wordt aangepakt. Het programma duurt van 19.30 tot 20.30 uur en kan vanuit huis online gevolgd worden. Aanmelden is niet nodig. De link is te zijner tijd te vinden op staging2.tactus.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.