Home / Sallandcentraal / Onderzoek naar MKB-vriendelijkste gemeente van start

Onderzoek naar MKB-vriendelijkste gemeente van start

RAALTE – MKB Nederland meet elke twee jaar van iedere gemeente hoe MKB-vriendelijk zij is. Zo ook van de gemeente Raalte. Wat gaat goed? En wat kan beter? De gemeente Raalte roept ondernemers op mee te doen aan het onderzoek en zo hun ervaringen over het ondernemersklimaat te delen. Dat kan tot uiterlijk 26 november. Ga naar raalte.nl/ondernemers om de vragenlijst in te vullen. Deelname aan het onderzoek kost slechts vijf minuten en is volledig anoniem en vertrouwelijk. MKB-Nederland reikt de prijs voor de MKB-vriendelijkste gemeente eens in de twee jaren uit. Het onderzoek berust op vier pijlers: de tevredenheid van de ondernemers over de eigen gemeente, het imago van de gemeente bij ondernemers buiten de gemeente, communicatie en beleid met betrekking tot het midden- en kleinbedrijf en de gevoelswaarde van lokale lasten.

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.