Home / Nieuws / Nieuwe testlocatie van GGD aan de Zompstraat in Raalte

Nieuwe testlocatie van GGD aan de Zompstraat in Raalte

RAALTE – GGD IJsselland opent eind oktober een nieuwe testlocatie. In Raalte worden vanaf eind oktober aan de Zompstraat 27 coronatests afgenomen. Het is daarmee een van de zeven vaste testlocaties in de regio IJsselland.

De opening van de nieuwe testlocatie maakt deel uit van de landelijke opschaling. De locaties zijn in overleg met de gemeenten gekozen. Ze bieden de ruimte om veilig te kunnen testen en er zijn voldoende parkeerplaatsen. “Deze dagen zijn we met collega’s van Veiligheidsregio IJsselland druk bezig de testlocaties in te richten voor het testen. We hopen de testlocaties eind oktober te kunnen openen”, zegt Esther Dijkerman, coördinator bemonsteringen van de GGD.

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.