Nieuwe single van Paceshifters

REGIO – De van oorsprong Wijhese rockband Paceshifters heeft een nieuwe single uitgebracht. ‘Hurdles’ heet het nummer en het komt uit op het ADA Music-label. Al meer dan tien jaar zijn de mannen van de Paceshifters onderweg, tourend langs festivals en podia in binnen- en buitenland. Ze stonden onder andere op Pinkpop, SXSW, Exit Festival, The Great Escape en Woodstock Polen en brachten daarnaast vier albums uit. Maar na tien jaar gaat het roer om, het is tijd voor een nieuw plan. Dat komt er in de vorm van een compleet fris studioalbum, geproduceerd door Ian Clement van Vlaamse rockers Wallace Vanborn, dat in 2021 het licht zal zien. Seb (vocals/gitaar), Paul (bas/vocals) en Jesper (drums/vocals) besloten te gaan voor een nieuwe benadering en een andere sound: “We hebben best wel wat veranderingen doorgemaakt”, legt Seb uit, “nieuw management, nieuw label, nieuwe boeker, maar we hebben ook ons imago een beetje op de schop genomen en onze sound compleet ge-updatet. Alles is anders nu, behalve de naam van de band en we zijn nog steeds dezelfde drie gasten die een lekkere bak herrie maken.” Hurdles is onder andere te vinden op YouTube.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.