Nieuwe single Ellen Jannink: feelgood nummer in coronatijd

DEN NUL – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul heeft recentelijk haar nieuwe single ‘Alles wat je doet’ uitgebracht. “Een echt feelgoodnummer in deze coronatijd”, zegt ze. “Het lied is geïnspireerd door de populaire muziek uit de jaren tachtig, waar je vrolijk van wordt. Het gaat over de liefde in het leven in goede en in slechte tijden.”

Ze werkte samen met producer Maarten de Groot en ‘Alles wat je doet’ is geschreven door Hans Louws en wordt uitgebracht door het Van Hoevelaak Records label. De videoclip is gemaakt door Cees Quakkelaar en is te vinden op YouTube. Het nummer is verder onder andere te vinden op Spotify, ITunes en Deezer. “De single wordt heel erg goed opgepakt en staat inmiddels op diverse radio- en TV-playlists door het hele land”, vertelt Ellen. Ze is momenteel druk bezig met een promotour en is als gastartiest te zien en te horen in diverse radio- en tv-programma’s. “Binnenkort volgt een optreden bij MentTV in België en er ligt ook een uitnodiging voor een muzikaal tv-programma in Duitsland.”

Daarnaast werd ze door BumaNL benaderd voor een eigen podcast in de Wisseloordstudio’s in Hilversum. Die komt binnenkort op Spotify. Daarin vertelt ze onder andere over haar muzikale pad en haar brede repertoire. “Ik wil niet graag in een hokje geplaatst worden. Ik zing een breed en gevarieerd pop/rock-repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig. En dan pop/rock in de breedste zin des woords: pop, rock, rock-’n-roll, nederpop en easylistening. Ik ben te boeken als solozangeres, maar treed ook akoestisch op met een gitarist en toetsenist.”

Ondanks deze coronatijd met gecancelde optredens blijft Ellen positief: “We zijn druk bezig met de voorbereidingen van een eigen theatershow en hopen snel weer te kunnen optreden!” Ter ere van haar nieuwe nummer ontving Ellen recentelijk een kunstwerk uit handen van vinylkunstenaar Henk Zielman uit Raalte.

Voor meer info zie staging2.ellenjannink.nl en Instagram en Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.