Nieuwe kleding voor de veteranen van VV Hoonhorst

HOONHORST – Twee sponsoren hebben afgelopen weekend de handen ineen geslagen om de voetbalveteranen van VV Hoonhorst te voorzien van nieuwe kleding. Beide bedrijven hebben raakvlakken met elkaar, want ze zijn bij de voetbal als zakelijk betrokken. Het klussenbedrijf Zwakenberg is een vaste klant van Bouwcenter Schippers in Dalfsen en Richard Schippers is toeleverancier naar de bouw- en installatiewereld.

“Het is mooi dat in deze bijzondere tijd sponsoren ons nog steeds weten te bereiken”, zegt VV Hoonhorst-bestuurslid Wim van Lenthe. “Het is prachtig dat je bedrijven in beweging kunt krijgen om de vereniging te steunen. Na de winterstop zullen op de trainingspakken beide bedrijven te bewonderen zijn. Zowel Bouwcenter Schippers en klussenbedrijf Zwakenberg waren al kledingsponsor bij de veteranen. Dit contract is nu inmiddels verlengd met drie jaar. We willen ze ontzettend bedanken voor de geweldige overeenkomst!”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.